Glubende krydsord

GLUBENDE – Krydsord – Løsninger – KrydsordExperten.dk

Vi fandt 17 løsningsforslag for ordet GLUBENDE som du kan bruge til at løse din krydsord. Løsningen vil ofte været et synonym til GLUBENDE.

Synonym for Glubende – Synonymbog.com

Synonym for Glubende

glubende anvendes sjældent i krydsord. Det er uklart, om Glubende er inkluderet i Den Danske Ordbog.

Beskrivelse og synonymer for ordet Glubende

GLUBENDE – Krydsord

Svar ✓ for GLUBENDE i krydsord. Find de bedste svar ⭐ for at kunne afslutte ethvert type gådespil. Blandt svarene du finder er den bedste BIDSK med 5 …

Svar ✅ for GLUBENDE i krydsord. Find de bedste svar ⭐ for at kunne afslutte ethvert type gådespil

Hvad er oversættelsen af “glubende” i engelsk? – Bab.la

Oversættelse for ‘glubende’ i den gratis dansk-engelsk ordbog og mange andre engelske oversættelser.

Oversigt over daglige og ugentlige kryds og tværs opgaver

På denne side kan du løse gratis krydsord på din pc, tablet eller telefon. Vælg blot den kategori der passer til dit niveau.

Her finder du alle vores krydsordskategorier – de enkelte lister opdateres dagligt eller ugentligt.

Tankesport: Krydsord og sudoku i alle sværhedsgrader

I krydsordsbladet Hyggekryds er der i midten af bladet en stor præmieopgave – og 17 gange om året trækker vi en ny vinder af konkurrencen, plus en særlig heldig …

Danmarks bedste opgaveblade med krydsord, sudoku, logiske opgaver og børneunderholdning. Der er hygge og hjernetræning til alle – fra børn til eksperter.

gabende — Den Danske Ordbog – Ordnet

agende gaben glubende …vis flere. agende gaben glubende bagende gåben gaveide givende ravende uanende gloende gysende malende pibende rasende …vis færre.

Stor krydsord til jul – Teaching Funtastic

Gulvkrydsord er en sjov og lærerig samarbejdsaktivitet med stavning. Her skal eleverne samarbejde om at stave ordene ved først at lægge brikken med billedet og …

«Læseforståelse med enkle sætninger» er opgaver som giver eleverne træning i afkodning, læsning af højfrekvente ord og læseforståelse.

atomspektroskopi – Den Store Danske – lex.dk

atomspektroskopi | lex.dk – Den Store Danske

En spektroskopisk analyse kan sammenlignes med konstruktion af en stor krydsord. 1000-500000 spektrallinjer skal indpasses i et mønster af få tusinde …

Atomspektroskopi er metoder til undersøgelser af atomspektre. Atomspektroskopi benytter sig af forskellige metoder til frembringelse af lys fra atomer, instrumenter til sortering af det udsendte lys efter bølgelængden, dvs. frembringelse af spektre, analyse af disse spektre samt teoretiske modeller. Atomer bringes til at lyse ved at elektrontilstande anslås; dette kan ske fx i lysstofrør, lysbuer, gnistudladninger (som fx i lyn og tændrør), gasbrændere, plasmaer eller ved elektronstød (som i Frank-Hertz’ forsøg).

Keywords: glubende krydsord