Restaurant uge 42

DinnerDays: En landsdækkende gourmetfestival – ses i uge 42!

DinnerDays er en landsdækkende gourmetfestival, hvor gæster kan spise 3 retter til en rigtig god pris. DinnerDays finder sted i uge 7 og 42.

Dining Week 2023

HVAD ER DINING WEEK? Dining Week er ét stort, overdådigt menukort, der viser hvad passionerede kokke, tjenere og restauratører kan tilbyde.

Tag med til Dining Week – nordens største restaurantfestival.

Se alle restauranterne – Dining Week

Se alle restauranterne

Her kan du søge på alle de deltagende restauranter til Dining Week 2023. Du kan søge på de forskellige landsdele og købe billet til restauranterne.

Gastro Week

Vær med i madfesten i februar! Billetsalget er åben til Gastro Week I februar fejrer vi Gastro Week sammen med en masse lokale restauranter igen!

Dining Week åbner for billetkøen til efterårsferien med flere …

Dining Week åbner for billetkøen til efterårsferien med flere end 140 restauranter

I uge 42 vender restaurantfestivalen Dining Week tilbage igen. Hvis du vil sikre dig plads på din favoritrestaurant, så er det nu, du skal til tasterne.

Nyd en dejlig aften på en lækker restaurant til god pris i Dining Week i København. Køb billetter her til året 2020.

Uge 42 går kulturamok med mad, ferie og Italian Dining Week

Drageflyvning, teatershow, kulturnat og spotpriser under Italian Dining Week er blot nogle af de oplevelser, som man kan få i løbet af efterårsferien i uge …

DinnerDays i Aarhus – VisitAarhus

DinnerDays | VisitAarhus

Oplev DinnerDays i Aarhus i uge 42 og forkæl dig selv og dem du holder af med lækker mad i efterårsferien. En række anmelderroste restauranter er klar til …

Nyd en god bid mad på hele 18 toprestauranter i Aarhus i vinterferien med DinnerDays, der serverer tre retter fra kun kr. 215,- plus gebyr.

DINING WEEK I UGE 42 | Facebook – Facebook

Tag til nordens største restaurantfestival i uge 42 – Copenhagen Food

24. sep. 2021 — Dining Week festivalen afholdes i Uge 42. Deltag når over 125 restauranter landet over byder på 3-retters menuer, alle til den samme pris.

Dining Week festivalen afholdes i Uge 42. Deltag når over 125 restauranter landet over byder på 3-retters menuer, alle til den samme pris.

Tag til nordens største restaurantfestival i uge 42

Dining Week 2022 – Uge 42 – Bernstorff Slot

17. okt. 2022 — Under Dining Week uge 42 kan du vælge en tre-retters hos de deltagende restauranter til en fast pris. Prisen for tre retter er 225 kr.

Dining Week samler en lang række restauranter i hele landet, som alle tilbyder en 3-retters menu til en fast pris. Det er en unik mulighed for at gå på opdagelse i de danske restauranter og få prøvet nogle nye og anderledes restauranter som du normalt ikke ville prøve og her er Bernstorff Slot én af mulighederne. Under Dining Week uge 42 kan du vælge en tre-retters hos de deltagende restauranter til en fast pris. Prisen for tre retter er 225 kr.

Keywords: restaurant uge 42